Terug naar nieuwsoverzicht

Van den Goorbergh opvolger Roep

Martin van den Goorbergh volgt Alexander Roep op als raadslid van de Haagse VVD. De nummer 11 van de kieslijst is in het dagelijks leven commercieel directeur bij Kenneth Smit. Hij heeft vier jaar in de gemeenteraad van Dronten gezeten. Van den Goorbergh gaat zicht als raadslid bezighouden met de Haagse economie en ondernemerschap.

Fractievoorzitter Lotte van Basten Batenburg: “We zijn heel blij dat Martin onze fractie komt versterken na het vertrek van Alexander. Martin komt uit het bedrijfsleven, met een frisse blik op de Haagse politiek en een groot hart voor ondernemers. Dat kan de Haagse raad met al zijn ambtenaren -ik mag het zeggen als ambtenaar- goed gebruiken.”

Twee weken geleden maakte raadslid Alexander Roep bekend te stoppen als raadslid, omdat hij het raadswerk niet meer kan combineren met zijn zaak (Lokaal Duinoord) en zijn gezinsleven. Op 5 oktober neemt Roep afscheid en aansluitend wordt Van den Goorbergh beëdigd. Als je hierbij wil zijn, neem dan contact op met vvd@denhaag.nl voor praktische informatie.

Deel dit op social media