Activiteiten

Welkom bij de Haagse VVD! Iedere maand organiseren we verschillende activiteiten. 

Activiteiten november

23.11.2022

Canvasactie Belgisch Park

We gaan weer de straat op! We wonen in een geweldige stad, maar het kan altijd beter. Daarom horen we graag van de Hagenaren wat er speelt in hun straat. Ga je mee canvassen?

Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar Debbie (Bestuurslid Campagne) via debbie.vandewijngaard@vvvdenhaag.nl.

We canvassen deze avond in Belgisch Park. We verzamelen om 19:00 uur op het Belgischeplein. 

22.11.2022

Bezoek Haagse Gemeenteraad

Dinsdag 22 november organiseert de commissie leden een bezoek aan de gemeenteraad! Je bent vanaf 19:00 uur van harte welkom op het stadhuis. Om 19:30 beginnen we.

We zullen deze avond een rondleiding krijgen van ons raadslid Rutger de Ridder. We nemen een kijkje in de raadszaal en je krijgt zeker de gelegenheid om al je vragen te stellen over het werk van onze raadsleden. Uiteraard sluiten we de avond af met een gezellige borrel. 

Ben je erbij? Meld je aan bij Leonard (Bestuurslid Leden) via Leonard.tielenburg@vvddenhaag.nl

30.11.2022

ALV Haagse VVD

Het is tijd voor de laatste Haagse ALV van dit jaar! Op woensdagavond 30 november ben je vanaf 19:30 uur van harte welkom in het Leonardo Hotel (Van Stolkweg 1, Den Haag). Om 20:00 uur gaan we van start. Deze vergadering staat in het teken van de plannen van de Haagse VVD voor 2023 en gaan we in gesprek met Lotte, onze fractievoorzitter in de gemeenteraad. De agenda en bijbehorende stukken voor deze ALV vind je op MijnVVD

Meld je aan voor deze ALV door een e-mail te sturen aan jose.kortooms@vvddenhaag.nl.

Wij nemen actie.

Doe jij dat ook?