Activiteiten

Welkom bij de Haagse VVD! Iedere maand organiseren we verschillende activiteiten. 

Activiteiten Februari

08.02.2023

Campagnetraining

De VVD heeft het voeren van campagne aardig onder de knie. Dat is niet toevallig, dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers weten we iedere verkiezingen weer zetels te winnen. Wil jij meer leren over het voeren van campagne en hoe je het beste in gesprek kunt gaan met de Haagse kiezer? Kom dan naar de campagnetraining op 8 februari om 20:00 uur in Millers (Plein 10).

Aanmelden voor deze training kan door een e-mail te sturen aan campagne@vvddenhaag.nl.  

02.02.2023

Luistersessie Intern Debat

Heb jij een passie voor (Intern) Debat? En deel jij graag je mening en ideeën daarover met het bestuur en andere leden van de Haagse VVD?

Doe dan mee met de Luistersessie Intern Debat, donderdag 2 februari om 20.00! Tijdens deze avond horen wij graag de mening en ideeën van leden over Intern Debat.

  • Hoe moet volgens jou het intern debat worden vormgegeven binnen de Haagse VVD?                    
  • Wat mis je?
  • Wat werkt er wel?
  • Of wat werkt er juist helemaal niet?

 
Meedoen? Klik op de link om lid te worden van de tijdelijke Whatsapp groep.

07.02.2023

Politiek & Pils

Op 7 februari is  partijprominent Jozias van Aartsen samen met zijn zoon Pieter van Aartsen te gast bij Politiek & Pils. Zoals jullie weten is er heel wat te doen om gas in Nederland. En dat roept de vraag op: hoe zou een gezond en duurzaam Den Haag er over een tijdje uit moeten komen te zien? En hoe gaan we dat doen? Maar natuurlijk gaan we het ook hebben over Jozias z’n tijd als burgemeester. Daarnaast schuift Chris, de nestor van de Haagse gemeenteraad, aan. Kom jij ook? We zitten bij Pavlov (Spui 173), inloop 19:30 uur en we starten om 20:00 uur. Je hoeft je voor deze bijeenkomst niet aan te melden.

03.02.2023

Rondleiding Eerste Kamer

Op 3 februari krijgen wij een rondleiding door de Eerste Kamer van ons Haags Eerste Kamerlid Caspar van den Berg.

Je kunt je voor dit bezoek niet meer aanmelden. 

Activiteiten Januari

30.01.2023

Inspiratie Dames-Event

We nodigen je uit een inspirerende start van 2023. We nemen je mee in de wereld van inspirerende kunstenaressen uit vroeger tijden. Emilie den Tonkelaar en eigenaar Willem Jan Hoogsteder, o.a. bekend van het televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch, leiden ons rond door de prachtige Gallery Hoogsteder & Hoogsteder. Ze vertellen o.a. over de recente ontdekking van een echte Rubens en laten ons zien welke dames in hun tijd het verschil hebben gemaakt.

Na afloop van de rondleiding maken we de sprong naar het heden. Met bekende, Haagse VVD-vrouwen uit de lokale en landelijke politiek èn uit het bedrijfsleven gaan we het gesprek aan over hun inspiratie en drijfveren. Waarvoor komen zij in de ochtend hun bed uit? Wie is voor hen een inspiratiebron? Waarom zijn zij politiek actief geworden en welke tips hebben ze voor aankomende talenten? We eindigen met een gezellige borrel waarbij informeel alle vragen gesteld kunnen worden!

Aanmelden
Ben je als vrouw lid van de Haagse VVD en wil jij ondergedompeld worden in de wereld van de vrouwelijke kunstenaars die het verschil maakten en/of kennismaken met andere vrouwen van de Haagse VVD, meld je dan z.s.m. aan door een e-mail te sturen. Een aantal dagen voor de bijeenkomst ontvang je een bevestigingsmail met het definitieve programma. We starten op maandag 30 januari om 16:30 uur

23.01.2023

Politiek & Pils

Zet maandag 23 januari alvast in je agenda! Het is tijd voor de eerste politiek en pils van dit jaar. Dit keer is VVD Tweede Kamerlid Thom van Campen te gast. Ga met hem deze avond in gesprek over zijn werk in de Tweede Kamer en over onderwerpen als natuur en biodiversiteit. 

Je bent vanaf 19:30 uur van harte welkom in de Haagsche Kluis (Plein 20). Je hoeft je voor deze bijeenkomst niet aan te melden. 

29.01.2023

Nieuwjaarsborrel

De beste wensen voor 2023! We gaan samen een mooi jaar tegemoet. Met vele activiteiten zoals politieke cafés, ledenvergaderingen, debatavonden en trainingen. Ook gaan we de straat weer op om campagne te voeren voor de aankomende verkiezingen. Wij kijken er dan ook naar uit velen van jullie weer te ontmoeten! Daarom nodigen we je van harte uit op de Nieuwjaarsborrel van de Haagse VVD om samen het glas te heffen. 

Je bent van harte welkom op zondag 29 januari vanaf 16:00 uur tot 18:00 uur in de Haagsche Broeder (Noordeinde 14A). Je hoeft je voor deze bijeenkomst niet aan te melden. 

Ken je iemand die nog geen lid is van de VVD maar daar wel interesse in heeft? Neem diegene dan als introducee mee! Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Haagse VVD. Meld je introducee aan bij Leonard Tielenburg door een e-mail te sturen naar: leonard.tielenburg@vvddenhaag.nl.

Wij nemen actie.

Doe jij dat ook?