Minke Hofstra

Algemeen

Raadslid

Portefeuille: Sociale Zaken (werk en inkomen, WMO), Zorg & Welzijn en Participatie.

Stadsdeel Haagse Hout

Bio

Wie ben ik?

Mijn naam is Minke Hofstra, ik woon in Bezuidenhout samen met mijn gezin.

 

Wat ik doe in de raad?

Ik ben raadslid voor de VVD. Mijn portefeuille is het Sociaal Domein: Sociale Zaken (werk, armoede en inkomen), Welzijn, Maatschappelijke Opvang, Zorg en WMO en Participatie. Binnen de VVD fractie ben ik aanspreekpunt voor Haagse Hout (Bezuidenhout, Benoordenhout, Mariahoeve en Marlot). Daarnaast ben ik plaatsvervangend voorzitter van de Commissie Leefomgeving.

 

Wat zijn mijn speerpunten?

Ik vind het belangrijk dat als je in Den Haag woont dat je mee doet aan de Haagse samenleving . Ik maak me graag sterk voor mensen voor wie het niet zelfstandig lukt om met hulp van de gemeente toch werk te vinden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je je als inwoner van Den Haag gehoord voelt en dat je betrokken wordt bij veranderingen in je wijk. Tot slot vind ik dat je als inwoner van Den Haag er op mag rekenen dat dingen gewoon goed geregeld zijn en dat we als gemeenteraad kritisch zijn op waar we geld aan uitgeven en wat het oplevert.

 

Het leukste van Den Haag vind ik…?

de enorme diversiteit: de stad maar ook de kust, de mooie parken, de verschillende wijken, het openbaar vervoer, het aanbod van cultuur en horeca en zo kan ik nog wel even doorgaan…

Wij nemen actie.

Doe jij dat ook?