Terug naar nieuwsoverzicht

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

Bij ons thuis neemt de spanning langzaam toe, bij jou ook? De kruidnoten, pepernoten, chocoladeletters en cadeautjes liggen klaar.

Sinterklaas, een van de mooiste momenten van het jaar! Helaas is het niet voor ieder kind vanzelfsprekend om een cadeautje van de Sint te ontvangen. Daarom doet de Haagse VVD ook dit jaar weer mee met de actie ‘Sintvoorieder1’, om Haagse kinderen blij te maken met een lokaal gekocht cadeautje tijdens het Sinterklaasfeest.

En daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken! Heb je een cadeau of zelfs cadeaus die je wilt doneren? Afgeven kan bij het fractiebureau op het stadhuis op woensdag 22 en donderdag 23. Een ander tijdstip is mogelijk, maar mail dan even naar vvd@denhaag.nl

Geld doneren is ook een optie, wij kopen met het gedoneerde bedrag cadeautjes bij verschillende Haagse ondernemers. Doneren kan via: https://tikkie.me/pay/hphr6321koe7vr6p28ko.

Samen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk kinderen een magisch Sinterklaasfeest beleven! Alvast veel dank. En mocht je nog cadeaus moeten kopen: koop lokaal en steun de lokale ondernemer!

Martin & Anthony Namens de Haagse VVD Fractie.

Deel dit op social media