Terug naar nieuwsoverzicht

Belangrijk dat we blijven investeren in Scheveningen

De Haagse VVD is blij dat er nu eindelijk begonnen kan worden met de het verbouwen van de middenboulevard. Raadslid voor de VVD en Scheveninger Rutger de Ridder: “Een nieuwe middenboulevard is noodzakelijk om Scheveningen aantrekkelijk te houden als badplaats. We moeten niet vergeten hoe belangrijk Scheveningen is voor ons verdienvermogen. De afgelopen jaren is veel bereikt onder leiding van VVD-wethouders. Denk aan het actieplan Scheveningen, programma De Kust Gezond met de nieuwe parkeergarage en de Noord Boulevard. Om het goed te houden moet je doorgaan. Niet investeren in een sterke economie is vragen om problemen.”

De VVD blijft wel aandacht vragen voor de overlast die ondernemers gaan krijgen. “Als strandtenthouder of restaurant aan de boulevard ben je blij met een nieuwe boulevard, maar heb je last van alle werkzaamheden. Dan is het heel belangrijk dat er geen uitstel is en dat alles zo snel als mogelijk gaat. Daarnaast moet de gemeente zorgen dat het ook tijdens de werkzaamheden aantrekkelijk is om een hapje te eten aan het strand. Maar bovenal is het belangrijk dat er sprake is van goede, duidelijke en eerlijke communicatie.” Aldus raadslid Rutger de Ridder.

De liberalen zien de investering in de middenboulevard als slechts een begin om de badplaats weer de allure van weleer te geven. De Ridder: “Investeren, investeren, investeren. Niet alleen door de gemeente, maar ook door de eigenaren van de Pier en de Palace Promenade. We moeten een plan maken voor Scheveningen als badplaats van de toekomst. Een mooie, gave plek waar je geweest moet zijn! We moeten meer aandacht hebben voor wat er te beleven is, een mooie boulevard alleen is niet genoeg. Dus niet verslappen, maar doorpakken.”

Deel dit op social media