Terug naar nieuwsoverzicht

VVD-raadslid Alexander Roep over doolhof aan borden: ‘Gaat het even? Dit moet écht beter’

DEN HAAG – ‘Prinsestraat volg PG’, ‘ZS’, ‘Parkeren verboden van 28-2-’22 tot 20-3-22’. Door de vele parkeerborden op Laan van Meerdervoort, ter hoogte van de Anna Paulownastraat, is het erg onoverzichtelijk. Voetgangers kunnen er nauwelijks langs en voor het verkeer is het onduidelijk. De Haagse VVD wil dat het snel wordt opgelost.
 
 
VVD-raadslid Alexander Roep bij de verkeersbordenchaos
 
 
 
‘Je ziet door de bomen het bos niet meer op de Laan van Meerdervoort’, zegt raadslid Alexander Roep. ‘Je bent kansloos als je hier aan komt, lopend of met je kinderwagen’, zegt hij in Bob Staat Op. Dat de verkeersborden achter een matrixbord staan maakt het helemaal onduidelijk, vindt Roep. Daarnaast zou een van de borden sowieso al weg kunnen. Op het parkeerbord staat dat het verboden te parkeren is tot 20 maart.

‘Gaat het even?’

Dat er in een grote stad als Den Haag aan de weg moet worden gewerkt begrijpt Roep wel. ‘Maar je moet zorgen dat inwoners in Den Haag niet verdwalen in hun eigen stad.’ Hij kwam vanuit Bohemen en Meer en Bos 67 van dit soort verkeersborden tegen. ‘Gaat het even? Als ik de verkeerde afslag had genomen, had ik in Zoeterwoude gezeten. Dit moet echt beter.’
Wethouder Robert van Asten (D66, mobiliteit) reageerde op een tweet van de Haagse VVD met: ‘Dat is niet best. Ik pak het op!’.
 
 
Bron: https://www.denhaagfm.nl/dhfm/4560665/snap-jij-het-nog-ratjetoe-aan-verkeersborden-bij-laan-van-meerdervoort
 

Deel dit op social media