Profiel wethouder

Profiel

Met aankomende vertrek van Boudewijn Revis is de Haagse VVD op zoek naar een kandidaat-wethouder.

Wij zoeken een kandidaat-wethouder die aantoonbare ervaring heeft in het openbaar bestuur en zowel de bestuurlijke als de politieke aspecten van het vak kent en onder de knie heeft. Het is een sterke pré als hij/zij kennis, ervaring en/of affiniteit met de domeinen financiën, ruimtelijke ordening en stadsontwikkeling, veiligheid en openbare orde heeft. Dat geldt ook voor (bestuurlijke) ervaring buiten de politiek.

Binnen zijn/haar portefeuille spelen complexe dossiers. Onze kandidaat-wethouder beschikt aantoonbaar over vaardigheden zoals een scherp analytisch vermogen, overtuigingskracht en sturend vermogen om deze ontwikkelingen in goede banen te leiden en aan te wenden om Den Haag nog mooier te maken.

Onze kandidaat-wethouder is een teamspeler en gericht op collectieve prestaties, zowel binnen het college als binnen de Haagse VVD. Onze kandidaat-wethouder heeft charisma, uitstraling, is optimistisch, verbindend, stevig en ondernemend. Hij/zij vertolkt, binnen de verantwoordelijkheid die een wethouder heeft, het VVD-geluid in de stad.

Belangstellenden kunnen tot uiterlijk 28 juli hun interesse kenbaar maken door een motivatie + CV te sturen aan de fractievoorzitter van de Haagse VVD, Frans de Graaf (frans.degraaf@denhaag.nl). Voor meer informatie kan ook met hem worden gebeld: 0629414047.