Boudewijn Revis kondigt afscheid aan

Zojuist heeft onze wethouder Boudewijn Revis per brief zijn ontslag aan de Haagse gemeenteraad aangeboden. Op 17 september zal hij afscheid nemen als wethouder van onze mooie stad, waarna hij op 1 oktober begint aan een mooie nieuwe uitdaging: directeur terreinbeheer en ontwikkeling bij Staatsbosbeheer. Wij wensen hem natuurlijk heel veel succes, maar gaan hem ook enorm missen!

Namens de fractie en het bestuur reageren Frans de Graaf (fractievoorzitter) en Petra Ginjaar (voorzitter Haagse VVD) op dit aangekondigde vertrek:

Frans: “Natuurlijk feliciteer ik Boudewijn met deze mooie stap. De fractie verliest een bevlogen en kundig wethouder en een fijne ‘VVD-teamgenoot’. Onder zijn verantwoordelijkheid is Den Haag op zoveel plekken mooier en beter geworden. Naast het afscheid nemen van Boudewijn zullen wij op zoek gaan naar een opvolger die dit belangrijke werk kan voortzetten.

Petra: “Allereerst wil ik Boudewijn, namens het bestuur, van harte feliciteren met zijn nieuwe functie. Gelukkig blijft hij op deze manier betrokken bij de publieke zaak. Tot 17 september zal hij zich nog met meer dan 100 procent inzetten voor de stad, vandaar dat ik mijn mooiste woorden tot dan zal bewaren. Maar nu al wil ik zeggen dat hij de stad mooier heeft gemaakt, denk daarbij aan de Binnenstad, het programma De Kust Gezond, de Binckhorst en het opknappen van pleinen, maar bovenal wist hij samen met alle andere VVD’ers in 2018 3 zetels winst te boeken.
Kortom: Boudewijn DANK!
”​