Debat & Discussie

Debat & Discussie staan centraal binnen de Haagse VVD. Hierom zijn er diverse activiteiten die geörganiseerd worden om debat en discussie te bevorderen.

Politiek & Pils

Iedere eerste dinsdag van de maand wordt een politiek café gehouden met de naam Politiek & Pils, waar (actuele) thema’s worden besproken met prominente sprekers uit de politiek en/of bedrijfsleven.

Politiek & Pils zijn bijeenkomsten van VVD Den Haag. We staan aan de bar, die open zal blijven tijdens de bijeenkomst, zitten op barkrukken en staan aan statafels. Met een biertje in de hand discussiëren we met (politieke) sprekers en kopstukken over actualiteiten, de partij, standpunten en de toekomst van Den Haag. Voor leden en niet leden van de VVD.

Bekijk de agenda

De commissie bestaat uit: Murat Yildirim, Hester Salentijn, Willem-Jan Swinkels, Steef Fontane Pennock

De commissie is te bereiken via leden@vvddenhaag.nl.

Debat wedtrijden

Politiek debat is het levensbloed van de VVD. Het is daarom van groot belang het interne debat binnen de Haagse VVD te stimuleren en te faciliteren. Hierom organiseert de Debat Crew ieder kwartaal een grote debatwedstrijd waar onze leden en volksvertegenwoordigers in teams strijden om de ‘winst’.

De Debat Crew bestaat uit: Jort Kassies, Bram Roodhart, Seline Tap, Noud Dumoulin, Dion Vijverberg en Jan Vonk.

De commissie is te bereiken via debat@vvddenhaag.nl

Wij nemen actie.

Doe jij dat ook?